• Med ambitionen om at spille for fulde huse og at kunne leve af sin musik. Dertil skal man øve sig meget i øvelokaler og lydstudier.

  • 50m2 øve- og lydstudio, kompliceret byggeri for at kunne efterleve optimal akustik

  • Unge mennesker der øver sig i en af vores musikskoler

  • En 50m2 “stand alone” øve- og lydstudio bygning

  • 3d plan oversigt af et 50m2 “stand alone” øvelokale

  • En 25m2 “stand alone” øve- og lydstudie bygning

  • Mand på elguitar, der har øvet sig meget og nu lever af sin musik

Musik

Øvelokaler, musikstudier & musikskoler

Musikere, der vil spille musik og øve i orkestre, findes overalt. Men det er langt fra alle steder, der findes optimale øvelokaler, musikstudier og musikskoler.

Vi har bygget mange bygninger til musikalske formål og har oparbejdet en høj specialiseret viden om byggeri egnet til musik og livet i og omkring musik på musikskoler. Det er et niche område inden for byggeri, som har en høj grad af kompleksitet for at kunne imødekomme optimale akustiske forhold og korrekt indeklima for musikerne. Bl.a. så høj fugtighed og høj temperatur en 1/2 time inde i et øveforløb ikke udmatter og overmander musikerne; saunafornemmelsen skal helst ikke være der. Mest kompliceret er dog at have styr på akustikken, bl.a. så stortrommen og bas vil dø korrekt hen som en naturlig absorption i bygningen.

Mange (alle) musikere har et behov for at kunne spille musik og øve med øvrige mennesker i form af enten bands eller orkestre. Standard øve- og studielokalekonceptet, på hhv 35 eller 50 kvadratmeter, efterlever de gode akustiske forhold og indeklima i lokalet, og der er mulighed for at individualisere efterklangstiden alt efter hvilken musik, der skal spilles.

Husene er konstrueret således, at sokkel ikke er en nødvendighed – dog skal der være bæredygtigt underlag. Modulerne kan også leveres, så de kan placeres i eksisterende bygninger, dette er ofte en billigere løsning end at skulle opbygge akustiske optimale lokaler på stedet.

Mange kommuner har svært ved at pege på egnede faciliteter til høj og støjende rytmisk musik. Med YourHouse’s øvelokaler er det kun et spørgsmål om at finde den rette placering.