• Vi tegner det tekniske i computerne, men vi tegner også på traditionel arkitekt vis i idefasen

Professionelle

I YourHouse Pro beskæftiger vi os med et væld af forskellige former for erhvervs- og offentligt relaterede byggerier, hvilket blandt andet inkluderer domicil-, hotel-, børnehave-, skole- og beboelsesbyggeri.

Med andre ord, så opfører vi blandt andet kontorer, tilbygning til kontorer, institutioner, musiklokaler, klinikker, domiciler, tekniske bygninger, ekstra etager på højhuse og meget andet. Alle vores byggeprojekter har dog én ting til fælles, og det er, at vi altid bygger med udgangspunkt i bygherrens specifikke ønsker.

Når det kommer til erhvervs- og offentligt byggeri, så står vi til rådighed i forbindelse med opgaver i både ind- og udland, hvilket omfatter opgaver fra totalentrepriser til mindre delentrepriser. Vi samarbejder gerne med andre projektteams og rådgivere forud, under og efter projekterne.

  • Offentligt: Byggeprojekter som vi udfører for kommuner, regioner og andre former for offentlige institutioner rundt omkring i Danmark og Norge.
  • Virksomheder: For virksomheder udfører vi bla. kontorer og teknik bygninger.
  • Foreninger: Denne kategori indeholder naturligvis de byggeprojekter, der bliver udført for diverse former for foreninger, hvilket kan være alt fra musik- og sportsforeninger til andelsboligforeninger.
  • Boligselskaber: Vi udfører også en større mængde byggeopgaver for forskellige boligselskaber hvert år, hvorfor det er byggeprojekter relateret til almindelige boligforeninger.
  • Export: Vi arbejder også med opgaver i udlandet, hvorfor denne kategori indeholder byggeprojekter for vores brede spektrum af internationale kunder.