• Vi har fokus på bæredygtighed

Om os

Virksomheden er grundlagt i år 2002 af den, dengang, nyuddannede arkitekt maa Hans Ø. Ladegaard, som stadig ejer virksomheden i dag.

Den oprindelige ide tilbage i år 2002 har været et ønske om at lave præfabrikeret byggeri med arkitektonisk god værdi bygget i en høj kvalitet og til en fornuftig pris med fokus på kundernes ønsker. Dette udsagn er stadig kernen i virksomheden.

Det startede i det helt små og har siden udviklet sig til noget lidt større. Vi er et firma i bevægelse og tager ofte nye initiativer, hvilket vi mener er nødvendigt i en foranderlig verden. Derfor har vi gennem årene fået oparbejdet et alsidigt erfaringsgrundlag inden for byggeri, herunder bl.a. erhvervsbyggeri, byggeri til private, offentligt byggeri, produktion i ind- og udland m.m.

Fremtiden er svær at forudsige, men næste udviklingstrin, vi arbejder på, er at oparbejde eksportmarkeder samt nye nicheprodukter. Denne indsats har båret lidt frugt, og vi er i dag inde på det norske marked. Samt at vores arbejde med nicheproduktet indvendigt modulinventar ser ud til at have gang på jord.

Vores fundament

Vi arbejder med præfabrikeret byggeri med en arkitektonisk god værdi, bygget i en høj kvalitet og til en fornuftige pris med fokus på kundernes ønsker. Vi fører det ud i livet efter disse leveregler:

  • Keep it simple.
  • Vi opfører os ordentligt.
  • Udvis selvstændig initiativ og tænk nyt og før det ud i livet.
  • Vi skal kunne leve af det, vi laver.

Disse værdier har været et fast holdepunkt igennem virksomhedens historie.