Kontor

Erhverv

Kontor 1. række til E-45

Hedensted Kontorhotel er konceptudviklet og bygget af YourHouse. De første 3 års drift og udlejning er ligeledes varetaget af YourHouse. Vi tilbyder således vore kunder at konceptudvikle og opstarte et kontorhotel driftmæssigt samt at få kontorhotellet udlejet, hvorefter en ejendomsadministrator kan overtage driften. Hedensted Kontorhotel er et unikt Company House koncept med stordriftsfordele for den mindre virksomhed

Der tilbydes beliggenhed i 1. række til E45 – afkørsel Hedensted, lounge, utility-rum, kantine og mødefaciliteter.

Oven i købet til trekantområdets bedste priser, når alt er betalt.

I Hedensted Kontorhotel kan man leje sig ind i sit eget hus med adgang til fælles faciliteter, eller man kan leje et mindre kontor, helt ned til 9 m2,  som en del af et større hus.

Klik dig ind på hjemmesiden HedenstedKontorhotel.dk og se, hvordan vi har løst denne opgave. Læs desuden om hvordan det er at residere i et Kontorhotel.

Hedensted

Opført år 2008

Beboelse: 1700 kvm

Prisniveau: 15 mio dkr.

Byggetid: 12 mdr.

Grund areal: 8000 kvm

Energiklasse: BR10

Øvrigt: Totalentreprise, udvikling, drift

Roskilde Festivalen

er Nordeuropas største musikfestival og beskæftiger ca 70 fastansatte medarbejdere. YourHouse har leveret kontorudvidelse til festivalens hovedkontor i Roskilde.

“Det har været en fornøjelse at arbejde med YourHouse, som går frisk til opgaven og følger processen hele vejen. Det er dejligt at man ikke skal betale ågerpris for et produkt der er arkitekttegnet og i en ordentlig kvalitet.”  Citat: Henrik Rasmussen – direktør for Roskilde Festivalen.

Roskilde

Opført år 2010

Beboelse: 100 kvm

Prisniveau: 1 mio dkr.

Byggetid: 4 mdr.

Grund areal: – kvm

Energiklasse: BR10

Øvrigt: Totalentreprise

Hos YourHouse har vi valgt at dele vores forretning op i to halvdele. Den ene halvdel hedder YourHouse Privat og fokusere på at opføre boliger af forskellig kaliber til private, mens den anden halvdel hedder YourHouse Erhverv, hvor vi udfører diverse former for erhvervsrelateret byggeri for et bredt spektrum af forskellige virksomheder i både ind- og udland. Det inkluderer blandt andet et stort udvalg af forskellige kontorer til et stort udvalg af forskellige kunder, der ligeledes også befinder sig i både ind- og udland.

Det har naturligvis resulteret i en lang række meget interessante byggerier rundt omkring, hvilket blandt andet omfatter leverance af kontorer til de cirka 70 fastansatte medarbejdere, som Roskilde Festivalen kan bryste sig af. Endvidere, så har vi også leveret en lang række mindre kontorhuse til et spændende Company House-koncept nær Hedensted, der hedder Hedensted Kontorhotel, hvor der er mulighed for at leje sig ind i sit eget hus med adgang til diverse former for fællesfaciliteter, eller man kan i stedet vælge at leje et mindre kontor, der kan have en størrelse helt ned til 9 m2, som en del af et større hus.

Arkitektonisk flotte og moderne kontorer til lave priser
Hos YourHouse har vi tidligere arbejdet med opførelse af diverse former for typehuse, men den dag i dag fokuserer vi på modulbyggeri, der både kan bruges i forbindelse med kontorbyggeri og herunder også kontor tilbygning / midlertidig kontorudvidelse såvel som en lang række andre former for byggerier i både privat og erhvervsmæssig henseender. Alle vores kontorbygninger bliver tegnet af vore arkitekter, der alle har titlen MAA eller Cand.Arch, hvilket sikrer dig, at du får en eller flere kontorbygninger, der er tegnet og opført med udgangspunkt i dine kriterier og behov samt grundens beskaffenhed. Vi kan udføre et bredt spektrum af opgaver i både ind- og udland, hvilket omfatter alt lige fra totalentrepriser til mindre delentrepriser.