FORRETNINGSOMRÅDER & KOMPETENCER

Erhverv

I YourHouse Erhverv beskæftiger vi os med kontorer, institutioner, musiklokaler, klinikker, domiciler, tekniske bygninger, ekstra etager på etageejendomme og meget andet. Vi bygger altid efter bygherres specifikke ønsker. Vi kan udføre opgaver fra totalentrepriser til mindre delentrepriser i ind og udland.

Privat

I YourHouse Privat bygger vi huse til familier i god kvalitet til attraktive priser. Dette gælder både villaer, sommerhuse og tilbygninger. Vi sætter den enkelte families behov i centrum, derfor bliver alle vore huse tegnet af akademisk uddannede arkitekter, cand.arch, således at individuelle ønsker og behov tilgodeses. Egentlige typehuse fører vi ikke. Vi bygger efter dine ønsker og behov samt efter grundens beskaffenhed.

Kompetencer

PreFab, Præfabrikeret byggeri, Modulbyggeri, Systembyggeri. Kært barn har mange navne, men det handler om, at byggeriet er flyttet ind i fabrikshallerne.
Byggeri i moduler og elementer er vores primære kompetence og vi bygger præfabrikeret modulbyggeri med arkitektonisk god værdi, bygget i en høj kvalitet og til en fornuftig pris med fokus på kundernes ønsker.
Vores byggesystemer egner sig bl.a. til byggerier på svært tilgængelige placeringer, på tage, i centrum af byer, på kraftig skrående grunde, i kuperet terræn, vanskelig jordbund, kystnært mv.

NYHEDER

  • Nothing found.

YourHouse er – kort fortalt – et professionelt byggefirma, der har fokus på to forretningsområder: Privat og Erhverv. Fælles for begge forretningsområder er, at de tager udgangspunkt i samme byggemetode, som går under navne som bl.a. modulbyggeri, præfabrikeret byggeri, systembyggeri såvel som PreFab. Det betyder – med andre ord – at vores primære kompetence er byggeri i moduler og elementer, hvorfor vi også bygger præfabrikeret modulbyggeri, der har en arkitektonisk god værdi. Endvidere, så sætter vi en særlig dyd i, at opretholde en høj kvalitet og nogle fornuftige priser, som beregnes med fokus på kundens specifikke ønsker og kriterier.

Vores forskellige byggesystemer er meget multifunktionelt, hvilket betyder, at de blandt andet egner sig rigtig godt til byggerier på svært tilgængelige placeringer. Det kunne f.eks. være på tage, i centrum af byer, på kraftigt skrående grunde, i et kuperet terræn, på vanskelig jordbund eller måske ved et kystnært område. Ydermere, så kan du naturligvis også gøre brug af vores byggesystemer på ganske almindelige grunde, hvorfor du ikke skal føle dig begrænset af, at du ikke ejer én af de førnævnte former for grunde. Vi har gennem årene fået oparbejdet et alsidigt og bredt erfaringsgrundlag indenfor diverse former for byggeri. Det inkluderer blandt andet erhvervsbyggeri, byggeri til private, offentligt byggeri, produktion i ind- og udland m.m.

Erhverv
Som nævnt, så er vores forretning delt op i to områder: Privat og Erhverv. I YourHouse Erhverv beskæftiger vi os med et bredt spektrum af forskellige arbejdsopgaver, hvilket blandt andet inkluderer opførelse af kontorer, institutioner, musiklokaler, klinikker, domiciler, tekniske bygninger, ekstra etager på etageejendomme og meget andet. Vi lægger en særlig vægt på, at vi altid skal bygge efter bygherrens specifikke ønsker, hvorfor vi også kan udføre opgaver fra totalentrepriser til mindre delentrepriser i både ind- og udland. Med andre ord, så arbejder vi med langt størstedelen af alle former for erhvervsbyggeri – og kan med garanti også hjælpe dig!

Privat
Det er andet område, vi beskæftiger os med er naturligvis byggerier til private. Den del af forretningen er blevet navngivet YourHouse Privat, hvor vi bygger huse til familier i god kvalitet til attraktive priser. Det gør sig gældende i forhold til både villaer, sommerhuse og tilbygninger. For os handler det om, at sætte den enkelte families behov i centrum, hvorfor alle vores huse også tegnes af akademisk uddannede arkitekter, cand.arch. Det er er med til at sikre, at individuelle ønsker og behov tilgodeses. Det betyder også, at vi ikke fører egentlige typehuse, men derimod bygger med udgangspunkt i dine ønsker og behov, men vi har naturligvis også grundens beskaffenhed med i vores overvejelser.