Tilbygninger

Vi har oplevet en stigende efterspørgsel på tilbygninger henover de sidste 2-3 år. Derfor har vi oparbejdet en del erfaring med tilbygninger.

I og med vi har arkitekter til at tegne hvert byggeri, er det naturligt for os at tegne og bygge tilbygninger, der passer til det eksisterende hus. Måtte det være umuligt at anvende præfabrikeret byggeri til en tilbygning, kan vi tilbyde vore kunder at få tegnet en tilbygning i vort arkitektfirma LadegaardArchitects og bygge tilbygningen på traditionel vis.

Tilbygning til Villa

Planløsning med 2 store værelser inkl. hemse og et stor badeværelse til 2 teenagere.
Tilbygningen forbindes til den eksisterende villa med en glasgang som fungerer som et orangeri med bl.a. skibs teak planker med fuger på gulvet.
Den eksisterende 70’er villa er ligeledes renoveret og arkitektonisk moderniseret med bl.a. nyt tag og nye facader samt en række ændringer i indretningen.
Således er skabt en arkitektonisk sammenhæng mellem nyt og gammelt.

Rungsted, KBH

Opført år 2011

Beboelse: – 70 kvm

Prisniveau: 1.5 mio kr.

Byggetid: 6 mdr.

Grund areal: – kvm

Energiklasse: BR10

Øvrigt: Renovering og modernisering af den eksisterende villa

I løbet af de seneste 2 til 3 år har vi observeret, at der har været en stigende efterspørgsel på diverse former for tilbygninger til allerede eksisterende huse eller sommerhuse. Det betyder naturligvis, at vi har formået at skabe et stort erfaringsgrundlag med diverse former for tilbygninger, og derfor kan vi med garanti også hjælpe med lige netop din tilbygning, hvad end den indebærer og hvad du har gjort dig af tanker i forhold til din nye tilbygning, så er du sikret en moderne og arkitekttegnet tilbygning, der passer til din nuværende bolig, så både primær bolig og tilbygning kommer til at stemme overens set ud fra et arkitektonisk synspunkt.

Da vi har valgt at skrinlægge alle vore typehuse og ikke længere beskæftiger os med denne type af byggeri, så betyder det også, at vi har valgt at fokusere på arkitekttegnede boliger og tilbygninger, hvilket selvfølgelig betyder, at vores tilknyttede arkitekter, der bruges til at tegne ethvert byggeri, har det fuldstændig naturligt med at tegne tilbygninger, der passer til det eksisterende hus. Hvis det viser sig, at det ikke er muligt at gøre brug af præfabrikeret byggeri til en tilbygning, kan vi tilbyde vore kunder at få tegnet en tilbygning gennem vort arkitektfirma, LadegaardArchitects og i samme ombæring få opført tilbygningen på traditionel vis.

Tilbygninger af alle typer
Vi har stor erfaring med et bredt spektrum af tilbygninger, og hvad end du har en ældre bolig eller en helt ny villa, så kan vi sørge for at tilbygning og bolig kommer til at stemme overens – både inde og ude. Det betyder, at hvis du ejer en ældre bolig og ser et behov for en tilbygning, så kan du være helt sikker på, at der vil blive skabt en arkitektonisk sammenhæng mellem nyt og gammelt. På samme vis vil det gøre sig gældende for en nyere bolig.