Tegnestuen

Kildeparken_Situationsplan

Det projekterer vi:

Skitseprojekt

Udbudsprojekt

Myndighedsprojekt

Hovedprojekt

Produktionsprojekt (fabrik)

As Build projekt

YourHouse har egen tegnestue til at projektere byggeprojekterne. Tegnestuen kan tilpasse produktionstegninger ud fra et eksisterende projekteringsgrundlag udført af andre arkitekter og ingeniører. Typisk set i udbud.

Vores tegnestue kan også indgå i tegningsarbejderne fra starten af i et byggeprojekt på skitseprojekt niveau.

I tegnestuen arbejder akademiske uddannede arkitekter der har oparbejdet en stor erfaring i projektering og projektstyring af præfabrikeret byggeri opført i systemleverance.

Oslo_module_in_the_air

YourHouse råder desuden også over sin helt egen tegnestue til at projektere byggeprojekterne. Tegnestuen kan blandt andet hjælpe med at tilpasse produktionstegninger ud fra et eksisterende projekteringsgrundlag, der er blevet udført af andre arkitekter og ingeniører, som eksempelvis kan være set i udbud. Det er dog ikke ensbetydende med, at vores tegnestue ikke også kan indgå i et tegningsarbejde fra starten af i et byggeprojekt, da vi også sagtens kan være behjælpelig på skitseprojektniveau – og det er ofte også dét, som vi arbejder med, da vores arkitekter har været involveret i langt de fleste af vores projekter allerede fra start.

I vores tegnestue er det udelukkende akademiske uddannede arkitekter med en titel af enten MAA eller Cand.Arch, der arbejder. De har alle sammen oparbejdet en stor erfaring i både projektering og projektstyring af præfabrikeret byggeri, der bliver opført i systemleverance, hvilket naturligvis er din sikkerhed for, at du får leveret det perfekte resultat, som du kan være mere end tilfreds med. Hos YourHouses tegnestue projekterer vi en lang række forskellige arbejdsopgaver, hvilket blandt andet inkluderer nedenstående. Hvad end din opgaver byder på, så kan vi med garanti også være dig behjælpelig.

  • Skitseprojekt
  • Udbudsprojekt
  • Myndighedsprojekt
  • Hovedprojekt
  • Produktionsprojekt (fabrik)
  • As Build projekt

Tegnestuen kan tegne din drømmebolig
I og med, at vi råder over vores egen tegnestue i YourHouse, så er det naturligvis også ensbetydende med, at du ikke skal forvente et typehus, men derimod et hus, der bliver tegnet og opført med udgangspunkt i lige netop dine ønsker og behov. Med andre ord, så kan tegnestuen hos YourHouse tegne din drømmebolig, som du efterfølgende vil kunne få opført som et modulbyggeri. Endvidere, så kan du også være helt sikker på, at din kommende bolig vil blive tegnet af dygtige og professionelle arkitekter, der er akademisk uddannet og dermed enten besidder en titel, der lyder på enten MAA eller Cand.Arch.