Sommerhuse

YourHouse bygger en del arkitekttegnede sommerhuse ud fra kundens ønsker og behov samt efter grundens beskaffenhed. En del kunder har ladet sig inspirere af 50-55kvm og 100kvm sommerhusene og vi har således bygget flere af disse to typer i forskellige variationer. Se nedenstående som er nogle eksempler på vores sommerhus projekter:

Vig, Sj. Odde

Opført år 2011-14

Beboelse: 103 kvm

Prisniveau: 1,1 mio kr.

Byggetid: 4 mdr.

Grund areal: 1400kvm

Energiklasse: BR10

Øvrigt: planke gulve. Opført af 3 omgange

1. række

Placeret i 1. række mod havet. Hvor huset åbner sig op mod havet og lukker sig mod vejen. Det var et stort bygherre ønske at få en optimal hav udsigt både fra huset men også fra terrasserne.
Downloads:

Berlingske_Tidende_Artikel Download

100kvm

Placeret og orienteret under hensynet til solen samt med udsigt over markerne og havet ved at lave gennemlyste rum 1. række mod havet. Hvor huset åbner sig op mod havet og lukker sig mod vejen. Det var et stor bygherre ønske at få en optimal hav udsigt både fra huset men også fra terrasserne.

Kalundborg, Sj. Odde

Opført år 2010

Beboelse: 100 kvm

Prisniveau: 1,2 mio kr.

Byggetid: 4 mdr.

Grund areal: 1400kvm

Energiklasse: BR10

Øvrigt: planke gulve.

Aarhus

Opført år 2010

Beboelse: 55 kvm

Prisniveau: 0,6 mio kr.

Byggetid: 3 mdr.

Grund areal: 1500kvm

Energiklasse: BR07

Øvrigt: planke gulve.

Huset på bakken

Placeret på en kraftig skrående skov naturgrund og med en lille å i bunden af grunden. Huset er placeret på søjler for at kunne optage skråningen. Herved fornemmer man at huset er landet som et fremme objekt og komplementerer naturen. Med store glaspartier inviteres naturen ind i huset.

Hus på natureng

Placeret på en åben natur grund ud til limfjorden på Mors. Huset er funktionelt indrette til en familie på op til 5. Med sove plads til ydeligere 2-3 personer.

Mors, Jylland

Opført år 2010

Beboelse: 50 kvm

Prisniveau: 0,7 mio kr.

Byggetid: 3 mdr.

Grund areal: 2000kvm

Energiklasse: BR10

Øvrigt: planke gulve.

Danmark

Opført år 2007-2014

Beboelse: 55 kvm

Prisniveau: 0,6 mio kr.

Byggetid: 3 mdr.

Grund areal: -

Energiklasse: -

Øvrigt: planke gulve.

55kvm

Forskellige huset af 55m2 modelen. Bygget omkring i Danmark.

Huset gemt i Skoven

Et lille sommerhus placeret i skoven.

Vig, Sj. Odde

Opført år 2010

Beboelse: 50 kvm

Prisniveau: 0,6 mio kr.

Byggetid: 3 mdr.

Grund areal: 1500kvm

Energiklasse: BR10

Øvrigt: planke gulve.

Arrild

Opført år 2010

Beboelse: 110 kvm

Prisniveau: 1 mio kr. (år 2010)

Byggetid: 3 mdr.

Grund areal: 1500kvm

Energiklasse: BR10

Øvrigt: planke gulve.

Hus ved søen

Sommerhuset er placeret i 1. række ud til søerne ved Arrild. Fra stuen kan man sidde på tætteste hold og følge lystfiskerne og med de store glaspartier inviteres naturen ind i huset.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi har tegnet og opført et væld af helårshuse af forskellige karakter til et væld af forskellige kunder. Det ændrer dog ikke på det faktum, at vi hvert år også bygger en lang række arkitekttegnede sommerhuse, der naturligvis allesammen har det tilfælles, at de bliver tegnet og opført med udgangspunkt i hver enkelt kundes behov og kriterier såvel som grundens beskaffenhed. Vi oplever ofte, at en hel del af vores kunder lader sig inspirere af 50-55 kvm. og 100 kvm. sommerhusene, hvilket betyder, at mange af de sommerhuse, som vi tegner og opfører er forskellige variationer af de to førnævnte former for sommerhuse. På lige fod med vores øvrige huse, så bliver alle vore sommerhuse naturligvis også tegnet af akademisk uddannede arkitekter, cand.arch, der har stor erfaring og er rigtig dygtige til at tilgodese individuelle ønsker og behov.

Individuelt tegnede sommerhuse til typehuspriser
Vi har mange års erfaring indenfor vores forretningsområder. I al den tid vi har opbygget denne erfaring har vi også erfaret, at vore kunder er vidt forskellige, hvilket også gør sig gældende for de forskellige byggegrunde, som bruges til byggeprojekterne. Det har blandt andet haft den indflydelse, at vi har valgt at skrinlægge vores typehuse og derimod udelukkende fokusere på at fabrikere unikahuse, der er arkitekttegnet af professionelle arkitekter med titel af MAA eller Cand.Arch. Det er dog vigtigt for os, at understrege, at vi fortsat har formået at opretholde de lave priser, der karakteriserer et typehus og vi har endda formået at reducere priserne yderligere, da vi har foretaget en beslutning om, at al vores produktion skal rykkes til Baltikum – hvilket er sket.

Byg dit drømme-sommerhus med YourHouse
Går du med en indre drøm om at opføre et arkitektonisk moderne sommerhus, så få din drøm realiseret i samarbejde med YourHouse ved at byg eksklusivt fritidshus. Byg arkitekttegnet sommerhus med YourHouse og vær sikker på, at det bliver opført præcis som du drømmer om det.