Om YourHouse

Sommerhus_ved_putandtake

Ladegaard Group

YourHouse er en del af Ladegaard Group med følgende aktivitetsområder:

Byggeri: YourHouse.dk

Arkitekt: LadegaardArchitects.com

E-handel: PåVej.com

Legetøj: LadegaardArchitects.com

Møbler: LadegaardArchitects.com

Den oprindelige ide tilbage i år 2002 har været et ønske om at lave præfabrikeret byggeri med arkitektonisk god værdi bygget i en høj kvalitet og til en fornuftig pris med fokus på kundernes ønsker. Dette udsagn er stadig kernen i virksomheden. Det startede i det helt små og har siden udviklet sig til noget lidt større. Vi er et firma i bevægelse og tager ofte nye initiativer, hvilket vi mener er nødvendigt i en foranderlig verden. Derfor har vi gennem årene fået oparbejdet et alsidigt erfaringsgrundlag indenfor byggeri herunder bl.a. erhvervsbyggeri, byggeri til private, offentligt byggeri, produktion i ind- og udland m.m.
Fremtiden er svær at forudsige, men næste udviklingstrin vi arbejder på, er at oparbejde eksportmarkeder samt nye produkter. Denne indsats håber vi kan bære frugt på et tidspunkt.

Leveregler

Vi laver præfabrikeret byggeri med arkitektonisk god værdi, bygget i en høj kvalitet og til en fornuftige pris med fokus på kundernes ønsker. Vi føre det ud i livet efter disse leveregler:

Keep it simple.
Vi skal opføre os ordentligt.
Udvis selvstændig initiativ og tænk nyt og før det ud i livet.
Udvis godt købmandsskab.

Disse leveregler eller værdier har været et fast holdepunkt igennem virksomhedens historie.

modul_i_30_meter

Den oprindelige idé bag YourHouse, der startede tilbage i 2002 var et ønske om at lave præfabrikeret byggeri med arkitektonisk god værdi, der ikke blot var opført i høj kvalitet, men samtidig også kunne erhverves til en fornuftig pris, som alle og enhver havde mulighed for at betale. Endvidere, så var idéen også, at der skulle være fokus på kundernes ønsker og behov, og det skulle være med udgangspunkt i dem, at byggeriet skulle tegnes og efterfølgende også opføres. Der er ikke nogen tvivl om, at dette fortsat er kernen i virksomheden.

Som enhver anden virksomhed, så startede YourHouse i det helt små og har siden udviklet sig til noget større. Vi er et firma, der er i konstant bevægelse og fremgang, hvorfor vi ofte tager nye initiativer, da vi mener, at det er en nødvendighed i en foranderlig verden som vores. Det har blandt andet haft den effekt, at vi gennem årene har formået at få oparbejdet et alsidigt erfaringsgrundlag indenfor diverse former for byggeri, hvilket blandt andet inkuderer erhvervsbyggeri, byggeri til private, offentligt byggeri, produktion i ind- og udland m.m. I og med, at vi både varetager byggeriet og tegningerne, så kan vi tolkes som både en entreprenør virksomhed og som en arkitekt virksomhed.

Det kan være vanskeligt at forudsige fremtiden, men der skal ikke være nogen tvivl om, at næste udviklingstrin vi arbejder for er, at kunne oparbejde eksportmarkeder samt nye produkter. Vi håber selvfølgelig at denne indsats kan bære frugt på et tidspunkt og medføre yderligere succes til YourHouse.

YourHouse’s leveregler
Hos YourHouse arbejder vi med præfabrikeret byggeri med arkitektonisk god værdi, der er bygget i en høj kvalitet, men som fortsat bliver holdt på et prisniveau, hvor langt de fleste kan være med. Prislejet kan meget vel sammenlignes med priserne på et alment typehus. Vi arbejder desuden også efter den filosofi, at det er kunderne, der bestemmer og det er kundens ønsker og behov, der danner grundlaget for både tegninger og byggeri. Alt dette føres ud i livet på baggrund af vores simple leveregler:

Keep it simple.
– Vi skal opføre os ordentligt.
– Udvis selvstændig initiativ og tænk nyt og før det ud i livet.
– Udvis godt købmandsskab.

Ovenstående leveregler eller værdier har været med siden begyndelsen, og har ganske enkelt hold ved lige siden – og det bliver de ved med, da de altid har været et fast holdepunkt gennem virksomhedens historie.