Musik

Erhverv

Øvelokaler & studier

Musikere, der vil spille musik og øve i orkestre, findes overalt. Men det er langt fra alle steder, der findes optimale øvelokaler.

YourHouse har udviklet et særligt øvelokalekoncept, YourStudio, der er flytbart – et lille hus på enten 36 eller 50 kvadratmeter, der er bygget med helårsisolering og udsugning. Der er gode akustiske forhold i lokalet og der er mulighed for at individualisere efterklangstiden alt efter hvilken musik, der skal spilles.

Mange kommuner har svært ved at pege på egnede faciliteter til høj og støjende rytmisk musik. Med YourHouse’s øvelokaler, er det kun et spørgsmål om at finde den rette placering.

Husene er konstrueret således, at sokkel ikke er en nødvendighed – dog skal der være bæredygtigt underlag.

Kontakt os for uddybende information om vores musik koncept på mail@yourhouse.dk eller +45 5230 4801. På forhånd tak.

Downloads:

Monitor_Artikel_ Download

Råstof Roskilde

YourHouse har gennem en længere årrække leveret adskillige øvelokaler til Råstof Roskilde musik forening.

Monitor artikel download

Roskilde Avis

Roskilde

Opført år 2012

Areal: 37-50 kvm

Prisniveau: – kr.

Byggetid: 2 mdr.

Grund areal: – kvm

Energiklasse: BR10

Øvrigt: Totalentreprise inkl. projektering

Frederiksberg, KBH

Opført år 2014

Beboelse: 50 kvm

Prisniveau:  500 tkr.

Byggetid: 2 mdr.

Grund areal: – kvm

Energiklasse: BR10

Øvrigt: Totalentreprise inkl. projektering. Facader malet i KFUM farver rød og grøn.

KFUM

YourHouse har for KFUM på Frederiksberg leveret musik øvelokale. Projektet er leveret i KFUM’s farver.

Tusindfryd, SFO

YourHouse har for KMUM på Frederiksberg leveret musik øvelokale. Projektet er leveret i KFUM’s farver.

KBH

Opført år 2012

Beboelse: 35 kvm

Prisniveau:  400 tkr.

Byggetid: 2 mdr.

Grund areal: – kvm

Energiklasse: BR10

Øvrigt: Totalentreprise inkl. projektering. Facader malet i KFUM farver rød og grøn.

Hos YourHouse leverer vi også diverse former for øvelokaler og studier. Der findes et væld af musikere rundt omkring i Danmark, der gerne vil spille musik og øve med øvrige mennesker i form af enten bands eller orkestre. Derfor har YourHouse udviklet et særligt øvelokalekoncept, der går under navnet, YourStudio, der er et flytbart og lille hus, der har en størrelse, der lyder på enten 36 kvadratmeter eller 50 kvadratmeter, som naturligvis er opført med helårsisolering og udsugning. Endvidere, så har der selvfølgelig være fokus på at skabe et lokale med gode akustiske forhold og der er endvidere også mulighed for at individualisere efterklangstiden, som kan være forskellige alt afhængigt af hvilken musik, der skal spilles i det respektive lokale.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at der er rigtig mange kommuner rundt omkring i Danmark, der har meget svært ved at pege på egnede og ideelle faciliteter til høj og støjende rytmisk musik. Det skal dog være slut med YourHouse’s øvelokaler, da der her kun er et spørgsmål om at finde den rette placering. Hvert af disse huse er nemlig blevet konstrueret således, at det ikke er nødvendigt med en sokkel, men det er dog påkrævet at huset bliver placeret på en eller anden form for bæredygtigt underlag. Det er dog også det eneste krav, der er, men udover er der faktisk et væld af muligheder for at finde en god placering til et sådant musikøvelokale fra YourHouse. En af de særlige fordele ved YourStudio er, at der er tale om et flytbart lydisoleret musiklokale, hvorfor der er mulighed for at flytte det igen alt efter behov og det skal dermed ikke stå permanent ét sted.

Gennem tiderne har vi blandt andet leveret musikøvelokaler til Råstof Roskilde musikforening, KFUM på Frederiksberg samt Tusindfryd, SFO. Alle disse projekter blev leveret med en samlet byggetid på 2 måneder, hvorfor det ikke tager synderligt lang tid at få opført et flytbart lydisoleret musiklokale.

Musikøvelokale til gode priser og med hurtig leveringstid
YourHouse kan levere YourStudio til rigtig gode priser og med en hurtig leveringstid. Oftest befinder det YourStudio sig i et prisleje, der lyder på mellem 400 t.kr. og 500 t.kr., mens byggetiden lyder på 2 måneder, der både kan flyttes og placeres efter behov, da der ikke stilles nogle krav til byggegrunden udover, at der skal være et bæredygtigt underlag, som musikøvelokalet kan placeres på – og kan fjernes fra igen, hvis behovet opstår.