Kompetencer

Sandstrand-30

YourHouse

Kompetencerne implementeres ind i virksomheden igennem gode og dygtige medarbejder der har oparbejdet et solidt erfaringsgrundlag.

Præfabrikeret byggeri i moduler og elementer er vores primære kompetence.

Byggeri på svært tilgængelige placeringer, på tage, i centrum af byer mv.

Byggeri på vanskelige grunde, stærkt skrående grunde, vanskelig jordbund mv.

Kort byggetid på pladsen, bl.a. ønskeværdigt ved byggeri i byer hvor trafik og naboer således generes mindst muligt.

Kundetilpasset løsninger.

Arkitekttegnet byggeri til konkurrencedygtige priser.

Organisering og styrring af oversize gods transport fra fabrik til byggeplads

Organisering og styrring af modulbyggeri i lavtløns områder.

Sommerhus_ved_putandtake

Hos YourHouse besidder vi et bredt spektrum af kompetencer, der strækker sig bredt, når det kommer til arkitektur og byggeri. Alle vores kompetencer bliver implementeret i virksomheden gennem vores gode og dygtige medarbejdere, der alle sammen har oparbejdet et solidt erfaringsgrundlag gennem deres tid hos YourHouse. Vores palette af kompetencer strækker sig – som sagt – bredt og inkluderer blandt andet følgende:

  • Præfabrikeret byggeri, der opføres i moduler og elementer. Dette må bestemt siges at være vores primære kompetence – og det er bestemt også denne kompetence, som vi arbejder mest med.
  • Byggeri på svært tilgængelige placering, hvilket blandt andet inkluderer byggeri på svært tilgængelige placeringer, på tage, i centrum af byer mv. Derfor er YourHouse et ideelt valg, hvis du skal opføre en bygning ét af førnævnte steder.
  • Byggeri på vanskelige grunde. Her er der blandt andet tale om byggeri på blød bund/jord og på skrænter eller noget helt tredje i samme dur. Det skal ikke være grundens beskaffenhed, der skiller os ad,
  • Kort byggetid på pladsen, da vi kan opføre vores projekter i løbet af kort tid som følge af vores modulsystem. Det gør det blandt andet ideelt i forbindelse med byggeri i byer, hvor trafik og naboer bliver forstyrret af byggeriet.
  • Kundetilpassede løsninger. Dette punkt er meget vigtigt for os, da vi altid arbejder med udgangspunkt i vore kunders egne ønsker og behov – både i forhold til, når arkitekten tegner og når selve ejendommen opføres.

Vi kan endvidere også bryste os af, at vi er rigtig dygtige til arkitekttegnet byggeri til konkurrencedygtige priser.

Vi arbejder hele tiden med at reducere vore omkostninger, så vi kan sikre vore kunder at få leveret en løsning til en retfærdig pris.

Vi arbejder også med organisering og styring af oversize godstransport fra fabrik til byggeplads, da vi skal flytte vores moduler direkte fra fabrikken til byggepladsen.
Slutteligt, så arbejder vi naturligvis også meget med organisering og styring af modulbyggeri i lavtlønsområder, da al vores produktion er blevet rykket til Baltikum, hvor den dag i dag fortsat foregår.