Helårsbeboelse

Vi bygger efter dine ønsker og behov samt efter grundens beskaffenhed. YourHouse har igennem årene erfaret, at vore kunder er vidt forskellige. Da byggegrundene ofte er lige så forskellige har vi skrinlagt vore typehuse og bygger i dag udelukkende unikahuse, der er arkitektegnet af vore egne arkitekter. MEN vi har bevaret typehusets lave kvadratmeterpriser og har endda kunnet reducere priserne markant, da vi har flyttet produktionen til Baltikum.

Det unikke ved YourHouses modulbyggesystem er at husene er selvbærende (efter sammen system som et selvbærende karrosseri i en bil) Dvs. at eksempelvis huset kan placeres på søjler som er meget økonomisk attraktiv hvis byggegrunden er kraftig skrående, fremfor en traditionel stor kraftig fundamentskonstruktion. Dette muliggør også at huset evt. kan løftes op for at opnå bedre udsigt. Ligeledes kan modulerne uden problem bygges i 2 eller 3 etager.

Nedenfor ses eksempler på helårshuse og tilbygninger vi har bygget:

Svævende 2-PlansVilla

Arkitektonisk tænkt som et modernistisk punkthus placeret centralt på den skrående grund. 1. salen er hævet op og drejet mod Roskilde fjord således udsigt over fjorden haves, hvilket var et stort bygherre ønske. Huset opført i kvalitets- og luksuriøse materialer, bl.a. med arkitektegnet snedker lavet inventar.

Roskilde

Opført år 2013

Beboelse: 182kvm

Prisniveau: 3 mio kr.

Byggetid: 4 mdr.

Grund areal: 700kvm

Energiklasse: BR10, 2020

Øvrigt: Snedker lavet køkken og indventar. Egeplanke gulve.

Amager, KBH

Opført år 2012

Beboelse: 125kvm

Prisniveau: 2 mio kr.

Byggetid: 4 mdr.

Grund areal: 350kvm

Energiklasse: BR10

Øvrigt: Egeplanke gulve. Stor gårdhave i træterrasser. Solvarme

Byhus

Et central placeret byhus orienteret om sig selv og gårdhaven hvilket har været den grundlæggende arkitektonisk tanke. Indrettet funktionelt med plads til en familie på 5 personer. Huset er orienteret efter at kunne udnytte solen bedst muligt. Bygherre har været en aktiv medspiller i indretningen af huset.

Villa

Arkitektonisk moderne hus for området. Indrettet funktionelt med plads til en familie på 5 personer. Placeret tæt på dagligeindkøb sportsaktiviterer og skolen. Huset er orienteret efter at kunne udnytte solen bedst muligt.

Løsning, Jylland

Opført år 2008

Beboelse: 125kvm

Prisniveau: 1,5 mio kr.

Byggetid: 3 mdr.

Grund areal: 1000kvm

Energiklasse: BR07

Øvrigt: Douglasplanke gulve. Gårdhave i træterrasser.

Løsning, Jylland

Opført år 2008

Beboelse: 150kvm

Prisniveau: 1,7 mio kr.

Byggetid: 3 mdr.

Grund areal: 1000kvm

Energiklasse: BR07

Øvrigt: Douglasplanke gulve. Gårdhave i træterrasser.

Villa

Arkitektonisk moderne hus for området. Indrettet funktionelt med plads til en familie på 6 personer. Placeret tæt på dagligeindkøb sportsaktiviterer og skolen. Huset er orienteret efter at kunne udnytte solen bedst muligt.

Hos YourHouse har vi altid sat en særlig dyd i, at bygge huse, der er tegnet og opført med udgangspunkt i vores kunders behov og ønsker såvel som grundens beskaffenhed. Da vi har mange års erfaring og mange forskellige projekter bag os, så har vi også erfaret, at vores kunder er vidt forskellige og stiller et bredt spektrum af forskellige krav. Vi har tidligere arbejdet med typehus, men da vi også har erfaret, at der ikke findes to byggegrunde, der er ens, så har vi valgt at skrinlægge vore typehuse og i stedet fokusere på at tegne og opføre unikahuse, der er blevet arkitekttegnet af vore egne arkitekter. Det ændrer dog ikke på vores prisleje, da vi har formået at bevare det lave prisleje, der karakteriserer typehuse. Faktisk forholder det sig således, at vi har formået at reducere priserne yderligere ved at flytte vores produktion til Baltikum i stedet – det er noget, der kan mærkes på særdeles markant vis.

Hvad er unikt ved YourHouses modulbyggesystem?
Hvis du overvejer et eksklusiv byggeri – drømmehus, der skal tegnes og opføres af YourHouse, så vil du med stor garanti gerne vide mere om, hvad det er, der er med til at gøre YourHouses modulbyggesystem unikt. Det unikke ved vores modulbyggesystem er, at husene er helt og aldeles selvbærende, hvilket bedst kan sammenlignes med et karrosseri i en bil. Det betyder, at der blandt andet er mulighed for at placere huset på søjler, der er en meget økonomisk attraktiv måde at opføre huset, hvis det skal opføres på en skrående grund, da en stor og kraftig fundamentskonstruktion ikke er ideel i en sådan sammenhæng. Dette er desuden også med til at muliggøre, at du kan løfte huset op for at opnå en bedre udsigt eller deslige, mens der ligeledes også er mulighed for at opbygge modulerne i enten 2 eller endda 3 etager.

Mange former for helårshuse
Hos YourHouse tegner og opfører vi mange forskellige former for helårshuse, hvilket kan være alt fra svævende 2-plansvillaer og arkitektonisk moderne villaer til byhuse og funktionelle villaer. Byg arkitekttegnet helårshuse/villa med YourHouse og vær sikker på, at du får det perfekte resultat og nøglen til et hus, der lever op til dine kriterier og som du vil elske at komme til at bo i fremadrettet. Vi bygger – som sagt – med udgangspunkt i dine ønsker og din grund, hvorfor huset ganske enkelt ikke kan blive andet end perfekt.