Eksport

Erhverv

YourHouse har bygget nogle projekter uden for danmarks grænser, som alle forløb fornuftigt. Vi har derfor modet til at arbejde videre med eksport og har i første omgang fokus på bl.a. Norge, Grønland og Færøerne. Vi har desuden givet tilbud på et projekt i Mellemøsten og på et projekt i Holland samt et projekt i England.

Oslo, Norge

Opført år 2014

Beboelse: stk. 250 kvm

Prisniveau: – kr.

Byggetid: 6 mdr.

Grund areal: – kvm

Energiklasse: TEK10

Øvrigt: Hovedleverance af alle bygningsdele over sokkel.

Oslo Luksus boliger

Leverance af luksus enfamilievillaer i Oslo, Norge. Opført i tæt samarbejde med bygherre og Norske rådgivere. YourHouse har endvidere stået for projekteringen af projektet igennem vores arkitekt tegnestue.

I YourHouse er vores forretning blev delt op i to områder. Det ene område hedder YourHouse Privat og beskæftiger sig med at tegne og opføre boliger af forskellige kaliber til private i både Danmark og udlandet. Den anden halvdel af vores forretning hedder YourHouse Erhverv og har – naturligvis – fokus på et bredt spektrum af forskellige erhvervskunder, og herunder finder du blandt andet også en hele del eksport til udlandet. I YourHouse har vi blandt andet haft succes med en række projekter uden for Danmarks grænser, som alle forløb meget fornuftigt og endte med en succes.

Det betyder også, at vi har modet til at arbejde videre med eksport og i denne ombæring har vi i første omgang valgt at fokusere på tre lande: Norge, Grønland og Færøerne. Det er dog slet ikke ensbetydende med, at vi ikke har intentioner om at arbejde med eksport til andre landet. Vi har blandt andet også givet tilbud på et projekt, der er beliggende i Mellemøsten og dertil har vi også et projekt i Holland såvel som et projekt i England. Der er ikke nogen tvivl om, at YourHouse vil være at finde mange steder udenfor Danmarks grænser de kommende år – og ikke kun i de førnævnte lande, men i et bredt spektrum af øvrige lande rundt omkring i verden.

Vi har leveret flere forskellige projekter i udlandet, hvilket blandt andet inkluderer levering af en lang række luksus enfamilievillaer i Oslo, Norge, der blev opført i tæt samarbejde med bygherre og norske rådgivere. Hele projektet havde en byggetid på 6 måneder, mens hver bolig havde et beboeligt areal lydende 250 kvadratmeter. I forbindelse med dette projekt har vi også været stået for projekteringen af projektet gennem vores arkitekt tegnestue.

Eksport af modul- og systembyggeri til gode priser
Vi arbejder med dansk export af byggeri i form af modul- og systembyggeri til gode priser. Vi lægger stor vægt på dansk design, der skabes af vore arkitekter med titel af enten MAA eller Cand.Arch, som tegner ethvert af vore byggerier, da vi ikke længer beskæftiger os med typehuse, men dog alligevel har formået at holde priserne på et prisleje, der er meget lig priserne på typehuse. Endvidere, har vi valgt at rykke hele vores produktion til Baltikum, hvilket har reduceret vores produktionsomkostninger og det har naturligvis betydet, at vi har kunnet sænke vore priser yderligere og det kommer vore kunder til gode.