Beboelse

Erhverv

I YourHouse har vi gennem de seneste par år opført nogle større boligprojekter og har her igennem opnået et erfaringsgrundlag indenfor dette felt. Vores modul byggeri er særdeles velegnet til lejlighedsprojekter i flere etager. Ligeledes har vi erfaret at vores byggesystem / systembyggeri har kunne løse opgaver, hvor andre systemer ikke har kunne løfte opgaven.

Lejlighedsprojekt

Leverance af lejligheder på 9. sal monteret på en eksisterende beboelsesejendom i 28 meters højde. Den eksisterende ejendomstag skulle udskiftes og en ny etage skulle fungere som både nye lejligheder og en ny tagkonstruktion. Herved blev ejendommens boligarealer forøget med ca. 15% som kan udlejes/sælges.

Hørsholm, KBH

Opført år 2013

Beboelse: 3.500 kvm

Prisniveau: – kr.

Byggetid: 13 mdr.

Grund areal: – kvm

Energiklasse: BR10

Øvrigt: Systemleverance af lejligheder inkl. inventar, ventilation, projektering mv.

Oslo, Norge

Opført år 2014

Beboelse: stk. 250 kvm

Prisniveau: – kr.

Byggetid: 6 mdr.

Grund areal: – kvm

Energiklasse: TEK10

Øvrigt: Hovedleverance af alle bygningsdele over sokkel.

Oslo Luksus boligere

Leverance af luksus enfamilievillaer i Oslo, Norge. Opført i tæt samarbejde med bygherre og Norske rådgivere. YourHouse har endvidere stået for projektering af projektet igennem vores arkitekt tegnestue.

Hos YourHouse beskæftiger vi os med et bredt spektrum af forskellige former for erhvervsrelateret byggeri, hvilket blandt andet inkluderer lejligheds byggeri i både ind- og udland. Vi har gennem de seneste par år opført en lang række forskellige former for boligprojekter, hvilket blandt har resulteret i, at vi har fået ét af landets største erfaringsgrundlag indenfor netop dét felt. Den hovedsagelige årsag til, at vi også arbejder med denne form for erhvervsrelateret byggeri er, at vores modulbyggeri bestemt må siges at være særdeles velegnet til opførelse af lejlighedsprojekter i flere etager. Gennem vores mange års erfaring med modulbyggeri og opførelse af lejlighedsprojekter i flere etager, så har vi erfaret at vores byggesystem / systembyggeri har været den helt perfekte løsning til en lang række af opgaver, som øvrige former for systembyggerier ikke har kunnet løfte opgaven på tilfredsstillende vis.

Stor erfaring – retfærdige priser
Hos YourHouse har vi stor erfaring med denne form for byggeri – og denne erfaring strækker sig bredt, da vi blandt andet har været med til at levere lejligheder på 9. sal, der er blevet monteret på en eksisterende beboelsesejendom i 28 meters højde såvel som leverance af luksus-enfamilievillaer i Oslo, Norge. Endvidere, har vi også arbejdet med en lang række andre former for erhvervsrelateret byggeri med beboelse. Byg Almen Boligbyggeri sammen med YourHouse og vær sikker på, at du får overdraget nøglen (eller nøglerne) til et perfekt og gennemført byggeri, der stråler af arkitektonisk modernisme og professionel udførelse.

Ydermere, så skal det også understreges, at vi altid har lagt en særlig vægt på at levere alle vores byggeprojekter til en retfærdig pris, der rent faktisk kan konkurrere med priserne på et almindeligt typehus, hvilket blandt andet skyldes, at vores produktion er flyttet til Baltikum, hvilket giver mulighed for at minimere produktionsomkostningerne og dermed også skrue ned for vore priser.