Erhverv

Vi bygger billigt

I YourHouse Erhverv beskæftiger vi os med kontorer, tilbygning til kontorer, institutioner, musiklokaler, klinikker, domiciler, tekniske bygninger, ekstra etager på højhuse og meget andet. Vi bygger altid efter bygherres specifikke ønsker. Vi kan udføre opgaver fra totalentrepriser til mindre delentrepriser i ind og udland.

Se vores erhvervssider:

Beboelse erhverv

Kontor erhverv

Offentligt byggeri

Musik erhverv

Export erhverv

Kontorhotel_arkade

montage_af_moduler

Vores erhvervsprojekter kan opdeles i:

1) Privat-erhverv: virksomheder og bl.a. som underleverandør til total/hoved-entreprenører.

2) Offentligt: Kommuner, Regionerne og andre offentlige institution

3) Foreninger: Musik-, sports-foreninger andelsboligforeninger.

4) Boligselskaber, almene nytte boligforeninger.

5) Export: Internationale kunder.

YourHouse er opdelt i to kerneområder, Privat og Erhverv, der har fokus på hver deres kundegruppe. I YourHouse Erhverv beskæftiger vi os med et væld af forskellige former for erhvervsrelateret byggeri, hvilket blandt andet inkluderer domicil- hotel-, børnehave- skole- byggeri. Med andre ord, så tegner og opfører vi blandt andet kontorer, tilbygning til kontorer, institutioner, musiklokaler, klinikker, domiciler, tekniske bygninger, ekstra etager på højhuse og meget andet. Alle vores bygninger har dog én ting tilfælles og det er, at vi altid bygger med udgangspunkt i bygherrens specifikke ønsker. Når det kommer til erhvervsbyggeri, så står vi til rådighed i forbindelse med opgaver i både ind og udland, hvilket omfatter opgaver fra totalentrepriser til mindre delentrepriser.

Opdeling af vores erhvervsprojekter
Som udgangspunkt, så er der mulighed for at dele vores erhvervsprojekter op i fem forskellige kategorier, hvor der er fokus på hver sin form for kundegrupper. Uanset hvilken form for erhvervs byggeri, som du skal have udført, så er YourHouse den helt rette samarbejdspartner for dig, da vi arbejder med et bredt spektrum af forskellige former for erhvervs byggeri, som du kan læse mere om nedenfor.

Privat-erhverv: I denne kategori finder du diverse former for privatejede virksomheder, hvilket også inkluderer de projekter, hvor vi agerer som underleverandør til enten total- eller hovedentreprenører.

  • Offentligt: Her finder du alle de byggeprojekter, som vi udfører for kommuner, regioner og andre former for offentlige institutioner rundt omkring i Danmark
  • Foreninger: Denne kategori indeholder naturligvis de byggeprojekter, der bliver udført for diverse former for foreninger, hvilket kan være alt fra musik- og sportsforeninger til andelsboligforeninger.
  • Boligselskaber: Vi udfører også en større mængde byggeopgaver for forskellige boligselskaber hvert år, hvorfor det er byggeprojekter relateret til almindelige boligforeninger.
  • Export: Som tidligere nævnt, så arbejder vi også med opgaver i udlandet, hvorfor denne kategori indeholder byggeprojekter for vores brede spektrum af internationale kunder.